foto

Paul Mason

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1992 Na mizině
1987 Ve jménu vlasti
1986 Ladies Club, The
1973 Savage (TV film)
1968 Split Second to an Epitaph (TV film)
To Die in Paris (TV film)

TV seriály

1978 Another Day (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Osudná smlouva
1986 Ladies Club, The
1968 To Die in Paris (TV film)
1967 The Longest Hundred Miles (TV film)
1961 Angel Baby

TV seriály

1983 Manimal (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace