foto

In-chan Kwon

  • nar. 23.1.1961 (58 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
2014 Mabeob cheonjamoon (TV seriál)
2011 Beodibeodi (TV seriál)
2005 641 Gajok (TV seriál)
2000 Joa joa (TV seriál)
1998 Seungbusa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace