foto

Yeol-eum Lee

  • nar. 16.2.1996 (24 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Deoking

TV seriály

2019 Gataek : yeoindeuleui jeonjaeng (TV seriál)
2018 Aeganjang (TV seriál)
Eommaui se beonjje gyeolhon (TV seriál)
2016 Monseuteo (TV seriál)
2015 Gajokeul jikyeora (TV seriál)
Maeul : achiaraui bimil (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Gogyocheosewang (TV seriál)
Joonghaksaeng ayang (TV seriál)
2013 Deo isangeun mot chama (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 정글의 법칙 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky