foto

Sergio Ciulli

  • nar. 12.7.1937 (83 let)
    Florence, Tuscany, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Albergo Roma
1986 Ginger a Fred
1982 Cicciabomba
Eroe del nostro tempo, Un (TV film)
1981 Nella città perduta di Sarzana
1980 La patata bollente
1979 Cappotto di Astrakan, Il
Drahý otče
1978 Ridendo e scherzando
1970 Metello

TV seriály

1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
1989 Classe di ferro (TV seriál)
1987 Turno di notte (TV seriál)
1986 Diciottanni - Versilia 1966 (TV seriál)
1985 Caccia al ladro d'autore (TV seriál)
1981 Svědkyně přepadení (TV seriál)
1980 Tre operai (TV seriál)
1978 I problemi di Don Isidro Parodi (TV seriál)
Sam et Sally (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky