foto

Leonard Strong

  • nar. 12.8.1908
    Salt Lake City, Utah, USA
  • zem. 23.1.1980 (71 let)
    Glendale, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Útěk ze Zahrainu
1959 The Big Fisherman
1958 Jet Attack
1957 This Could Be the Night
1956 Král a já
1955 Cult of the Cobra
Je krásné lásku dát
1954 Bengal Brigade
Hell's Half Acre
Prisoner of War
The Naked Jungle
1953 Místo určení: Gobi
Scared Stiff
Shane
1952 Atomové město
Carbine Williams
1950 Backfire
Cargo to Capetown
1949 Malaya
We Were Strangers
1948 Sword of the Avenger
1947 Backlash
Jewels of Brandenburg
1946 Anna a král Siamu
Dangerous Millions
1945 First Yank Into Tokyo
Krev na slunci
Zpátky do Bataan
1944 Dragon Seed
The Keys of the Kingdom
Up in Arms
1943 Behind the Rising Sun
Bombardier
Jack London
Night Plane from Chungking
Salute to the Marines
1942 Little Tokyo, U.S.A.
Manila Calling
Underground Agent

TV seriály

1965 Agent Smart (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Hitch-Hiker (S01E16)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Sugarfoot (TV seriál)
1956 The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1952 Dangerous Assignment (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace