foto

Gizi Péter

  • nar. 15.3.1929
    Pécs, Maďarsko
  • zem. 7.2.2008 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Anyegin (TV film)
1978 Fent a Spitzbergáknál (TV film)
1974 Makra
Nincs többé férfi (TV film)
Vteřiny úzkosti
1973 Fotbal starých časů

TV seriály

1995 Kisváros (TV seriál)
A sivatagi rózsa (E39)
1974 Szép maszkok (TV seriál)
A Z. utcai postarablás hiteles története (E05)
Minden út hozzád vezet (E03)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Csattan az ostor (E13)
A haditerv (E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky