foto

István Budai

  • nar. 12.8.1936 (82 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Fekete kolostor (TV film)
1983 Viadukt
1982 Glória (TV film)
Három szabó legények
1977 Illetlenek (TV film)
Űrtörténetek (TV film)
1976 Szerelem bolondjai (TV film)
1974 A farkasok (TV film)
Lodník na Dunaji
1973 Különös vadászat (TV film)
1971 Vidám elefántkór (TV film)
1967 Reggeli a marsallnál (TV film)
1966 Zoltán Kárpáthy
1965 A távirat (TV film)
A vörös vendégfogadó (TV film)
1963 Isten őszi csillaga
Odvrácená tvář
1962 Budapešťské střechy

TV seriály

1990 Linda (TV seriál)
A hazajáró lélek (S03E06)
1989 Linda (TV seriál)
Víziszony (S03E01)
1985 Kémeri (TV seriál)
Embercsempészek (E05)
Statárium (E03)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
A zeneszerző magányossága (E10)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1976 Kántor (TV seriál)
Az erdész halála (E03)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Az árva (E10)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Csattan az ostor (E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace