foto

Linda Haysman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Delirium
The Black Prince
2010 Sus
2006 Motel Niagara
1998 Příběh duchů
1994 Best of 'Allo 'Allo!, The (TV film)

TV seriály

2009 Scoop (TV seriál)
2002 Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
2001 Byl jsem krysa (TV seriál)
1998 In Exile (TV seriál)
1994 Once Upon a Time in the North (TV seriál)
1989 May to December (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Dokumentární

1977 Everyman (TV seriál)

TV pořady

1987 ChuckleVision (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky