foto

Valentina Korovnikova

  • nar. 11.12.1985 (33 let)
    Leninogorsk, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Za kulisami
2016 Bravist
2008 Nužny...
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi

TV seriály

2018 Něvskij (TV seriál)
Letalnyj ischod (S03E20)
2015 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Strojka veka (S03E15)
Šef (TV seriál)
Pjatnica (S03E01)
2013 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šans (S13E37)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rokovoj diagnoz (S12E30)
2010 Realnyje pacany (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky