foto

László Ujréti

  • nar. 17.8.1942 (77 let)
    Szentes, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Egy év Hoppifalván - vyp.
1998 Ámbár tanár úr
1994 Devictus Vincit (TV film)
1989 Barbárok (TV film)
1987 Hóhatár (TV film)
1981 Jegor Bulicsov és a többiek (TV film)
1977 A kard
Illetlenek (TV film)
1973 Különös vadászat (TV film)
1971 Régi idők mozija (TV film)
Vasárnapok (TV film)
1970 A hódítás iskolája, avagy Don Juan bűnhődése (TV film)
1965 Zöldár

TV seriály

2015 Hoppi mesék (TV seriál) - vyp.
1986 Linda (TV seriál)
Piros, mint a kármin (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace