foto

József Horváth

  • nar. 11.2.1924
    Zsedény, Maďarsko
  • zem. 25.8.2004 (80 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Sok hühó Emmiért (TV film)
1996 Szappanbuborék (TV film)
1993 Hoppá
1989 A legényanya
A trónörökös (TV film)
Barbárok (TV film)
1987 A megoldás (TV film)
1985 Az ezerkettedik éjszaka (TV film)
Salva pro černého buvola
Villanyvonat (TV film)
1983 Erdő (TV film)
Hetedik év (TV film)
Visszaesök
1982 Mirandolina (divadelní záznam)
1980 A Sipsirica (TV film)
Kojak Budapesten
1979 Kiálts, város! (TV film)
1978 Az ünnepelt (TV film)
Maďaři
1977 6-os számú kórterem (TV film)
1976 Holtvágány (TV film)
1975 Asszony a viharban (TV film)
Muzsika az éjszakában (TV film)
1974 Ösbemutató (TV film)
1973 A Lúdláb királynő (TV film)
A labda (TV film)
Plusz-mínusz egy nap
1971 A gyáva
A vasrács (TV film)
A visszaeső bűnös (TV film)
Széchenyi meggyilkoltatása (TV film)
1970 Ráktérítő (TV film)
Uborkafa (TV film)
1969 Svědek
1968 Levelek Margitnak (TV film)
1967 Agův poklad
Az özvegy és a százados
Jaguár
Mondd a neved (TV film)
Tři noci jedné lásky
Változó felhözet
1966 Beznadějní
Kakuk Marci nagy szerencséje (TV film)
Távolsági történet (TV film)
1965 20 hodin
Kristóf, a magánzó (TV film)
Pirostövű nád (TV film)
1964 Hattyúdal
Proud
Rab Ráby (TV film)
Váltás (TV film)
Zálety krále Matyáše
1963 Az attasé lánya (TV film)
1962 Felmegyek a miniszterhez
1961 Dravec
Dva poločasy v pekle
Vojenská hudba
1959 Kölyök
1957 Külvárosi legenda
1955 Malé světlé

TV seriály

1995 Patika (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (10)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Berántott sajt (E04)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A kiskirály (S03E02)
1976 Kántor (TV seriál)
Az ellopott vonat (E05)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Az árva (E10)
Jutalomszabadság (E08)
Estétől reggelig (E07)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace