foto

Gretchen

  • nar. 29.5.1959 (60 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Gretchen: A Rainha do Bumbum
2007 Carnaval 2007
2006 La Conga Sex
1990 A Rota do Brilho
1984 Pirlimpimpim 2 (TV film)
1982 Aluga-se Moças
1979 Vamos Cantar Disco Baby

Dokumentární

2010 Gretchen Filme Estrada
2009 Alô, Alô, Terezinha!

Hudební videoklipy

2017 Katy Perry - Swish Swish (Lyric Video) (hudební videoklip)
2016 Gretchen e Rody - Usurpadora (hudební videoklip)
2015 Gretchen e Rody - Rainha do bumbum (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky