foto

Hugo Flink

  • nar. 16.8.1879
    Vienna, Rakousko-Uhersko
  • zem. 2.5.1947 (67 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1943 Lázně na mlatě
Romanze in Moll
Tenkrát
1942 Fall Rainer, Der
Velký král
Zlaté město
1941 Ve stínu slávy
Wetterleuchten um Barbara
1940 Mozartova cesta do Prahy
Veselé ženy vídeňské
1939 Ich verweigere die Aussage
Policejní akta Fabreani
Protiva
1937 Fridericus
Gauner im Frack
1936 Familienparade
Hans im Glück
Nemožná žena
Nesmělý Casanova
Soldaten - Kameraden
Standschütze Bruggler
1935 Ein falscher Fuffziger
Endstation
Mein Leben für Maria Isabell
Nur nicht weich werden, Susanne! - Eine Groteske aus vergangener Zeit
Wenn die Musik nicht wär
1934 Herr Kobin geht auf Abenteuer
Její největší úspěch
Mädchen mit Prokura, Ein
Rosen aus dem Süden
So endete eine Liebe
1933 Občánku, co teď?
Valčíková válka
1932 Das Geheimnis um Johann Orth
Das Millionentestament
Die elf Schill'schen Offiziere
Es wird schon wieder besser
Hraběnka Monte Christo
Kriminalreporter Holm
1931 1914, die letzten Tage vor dem Weltbrand
Strohwitwer
1927 Bettler vom Kölner Dom, Der
Bismarck 1862-1898
Zwei unterm Himmelszelt
1926 Die Unehelichen
Fräulein Josette - Meine Frau
Menschen untereinander
1925 Liebe und Trompetenblasen
1924 Der gestohlene Professor
1923 Der große Sensationsprozeß
Die Frau mit den Millionen - 1. Der Schuß in der Pariser Oper
1922 Das Liebesnest 1
Der Herr aus dem Zuchthaus
1921 Der Tanz um Liebe und Glück
Der tote Gast
Der wird geheiratet
Klatsch
Mord in der Greenstreet, Der
1920 Der rote Henker
Die Fürstin Woronzoff
Föhn
Katharina die Grosse
Weltbrand
1919 Das Mädchen mit dem Goldhelm
De Profundis
Der neue Herr Generaldirektor
Irrwahn
Kampf um die Ehe - 1. Teil: Wenn in der Ehe die Liebe stirbt, Der
Margarete. Die Geschichte einer Gefallenen
1918 Der Rubin-Salamander
Die Verteidigerin
Nachtschatten
1917 Der Erbe von 'Het Steen'
Der Erdstrommotor
Die Kassette
Die Perlen des Maharadschah
Es werde Licht! 1. Teil
Goldes Fluch, Des
Hoheit Radieschen
Königliche Bettler
Onyxknopf, Der
Tod des Baumeisters Olsen, Der
1916 Adamants letztes Rennen
Rätselhafte Inserat, Das
1915 Fluch der Schönheit
1914 Tochter der Landstraße, Die
1913 Der Herr des Todes
Komödianten
Thronfolger, Der
1912 Das Geheimnis von Monte Carlo
Die Kinder des Generals
Verkannt
1911 Im großen Augenblick
Plamenné sny
Sündige Liebe
Zigeunerblut

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace