foto

Marija Glazkova

  • nar. 23.12.1974 (44 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Alibi naděžda, alibi ljubov (TV film)
2006 Proryv
1999 Moskva
1997 Noč pěred Rožděstvom

TV seriály

2017 Eto bylo u morja (TV seriál)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
2013 Pervaja ljubov (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 23 (E23)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
2008 Žarkij ljod (TV seriál)
2007 Marš Tureckogo (TV seriál)
On oběščal věrnuťsja (S04E05)
2006 Ženskije istorii (TV seriál)
1992 Meloči žizni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky