foto

Violetta Davydovskaja

  • nar. 28.6.1982 (37 let)
    Vladikavkaz, Rusko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cena izmeny (TV film)
2015 Bliže, čem kažetsja
2007 1612: Kronika smutných časů
2003 V sozvězdiji byka

TV seriály

2019 Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2018 Doktor Kotov (TV seriál)
2017 Čužoje sčastě (TV seriál)
Filfak (TV seriál)
2015 Dom dlja kukly (TV seriál)
2014 Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
Slabaja ženščina (TV seriál)

Galerie (2)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky