foto

Jordi Serrat

  • nar. 1931
    Barcelona, Španělsko
  • zem. 12.3.2011
    Barcelona, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Coronel Macià, El
2004 Jóvenes
2003 Děti nesnáším (TV film)
1996 Tres días de libertad
1995 Hombre cero
1990 Despertaferro
Dopisy od Aloua
Ho sap el ministre?
La telaraña
1988 Diputada, La
1987 Adela
Rozkaz, pane generále!
1985 Acosada
Crónica sentimental en rojo
Escapada final
1984 Cop de vent (TV film)
Memorias del general Escobar
Ocúpate de Amelia
Pažbou do zubů
1982 Ser, El
1981 Dos pillos y pico
1980 Campanada, La
Últimos golpes de 'El Torete', Los
1979 Basura está en el ático, La
Proces proti Katalánii
Salut i força al canut
1978 Las que empiezan a los quince ańos
Nunca en horas de clase
1967 Piel quemada, La

TV seriály

2005 Ventdelplà (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1999 Homenots (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
L'avi Bernat (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
1985 Galeria oberta (TV seriál)
1983 Misteri (TV seriál)
Origens (TV seriál)
1982 Teatre (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
1978 Històries obertes (TV seriál)
1976 La saga de los Rius (TV seriál)
Teatro Club (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
Taller de comèdies (TV seriál)
1974 Original (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
Tres mosqueteros, Los (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
1966 Telecomedia de humor (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 Pero ¿esto que es? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky