foto

Pepa Arenós

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Lola, la película
2005 Viure de mentides (TV film)
2004 Podvědomí
2002 Embrujo de Shanghai, El
1990 Ho sap el ministre?
1989 La punyalada
1984 Cop de vent (TV film)
Ocúpate de Amelia
1980 Con el culo al aire
1976 Largas vacaciones del 36, Las

TV seriály

2005 Ventdelplà (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
1989 Tot un senyor (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
1985 Galeria oberta (TV seriál)
1983 Encargo original, Un (TV seriál)
Misteri (TV seriál)
1982 Teatre (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
1977 Terra d'escudella (TV seriál)
1976 La saga de los Rius (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
Taller de comèdies (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky