foto

Ildikó Pádua

  • nar. 31.8.1921
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 9.3.2004 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Aranyoskáim (TV film)
1989 A trónörökös (TV film)
1987 Az öreg tekintetes (TV film)
1986 Zojka szalonja (TV film)
1985 Tizenötezer pengő jutalom (TV film)
1983 Hetedik év (TV film)
1982 Kaland a főmettőrrel (TV film)
1981 A farkas (TV film)
Hogyan csináljunk karriert? (TV film)
Régimódi történet (divadelní záznam)
1980 A siketfajd fészke (TV film)
Képviselő úr (TV film)
Névnap (TV film)
Tiszteletem, főorvos úr (TV film)
1979 Az idegenek (TV film)
1977 6-os számú kórterem (TV film)
Földünk és vidéke (TV film)
Szemetestrilógia (TV film)
1976 A tőrbe csalt Blanco Posnet (TV film)
Scapin furfangjai (TV film)
Szépség Háza (TV film)
1975 Asszony a viharban (TV film)
Legenda a nyúlpaprikásról
1974 A bolondok grófja
Výbojná děvčata
1973 A csodadoktor (TV film)
A labda (TV film)
1968 Mi lesz veled Eszterke?
1967 Jak ty stromy běží
Körözés egy csütörtök körül (TV film)
1965 Zöldár
1963 A szélhámosnö
Kertes házak utcája
1962 Májusi fagy
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
Buď dobrý až do smrti
1959 Pěšky do nebe
1955 Malé světlé
1949 Mágnás Miska
Žhavé lány

TV seriály

1993 Öregberény (TV seriál)
A kampány (S01E06)
A kölcsön (S01E05)
A gróf úr (S01E04)
další epizody (6)
1991 Família Kft. (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Kísértetek éjfélkor (E10)
Tornacsuka a sárban (E09)
Közbeszólnak az elemek (E08)
další epizody (5)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1849 (E03)
1982 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
A veszélyes homoktölcsér (S02E13)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szülőföldemen (E01)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1974 Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
Kell egy véreb! (E02)
1972 Černé město (TV seriál)
Rozáli (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace