foto

Ildikó Pádua

  • nar. 31.8.1921
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 9.3.2004 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Aranyoskáim (TV film)
1989 A trónörökös (TV film)
1987 Az öreg tekintetes (TV film)
1986 Zojka szalonja (TV film)
1985 Tizenötezer pengő jutalom (TV film)
1983 Hetedik év (TV film)
1982 Bolondnagysága (TV film)
Kaland a főmettőrrel (TV film)
1981 A farkas (TV film)
Hogyan csináljunk karriert? (TV film)
Vannak még angyalok (TV film)
1980 A siketfajd fészke (TV film)
Karlík není sám (TV film)
Képviselő úr (TV film)
Névnap (TV film)
Promiňte, pane primáři (TV film)
1979 Az idegenek (TV film)
Tündér Erzséböt
1978 Katonák (TV film)
1977 6-os számú kórterem (TV film)
Földünk és vidéke (TV film)
Scapin furfangjai (TV film)
Szemetestrilógia (TV film)
1976 A tőrbe csalt Blanco Posnet (TV film)
Köznapi legenda (TV film)
Szépség háza (TV film)
1975 Asszony a viharban (TV film)
Fürdés (TV film)
Legenda a nyúlpaprikásról
1974 A bolondok grófja (TV film)
Výbojná děvčata
1973 A labda (TV film)
Az 1001. kilométer (TV film)
Csodadoktor (TV film)
Csoszogi, az öreg suszter
Kakuk Marci
1972 Byla jednou jedna rodina
1970 A revizor (TV film)
1969 Körözés egy csütörtök körül (TV film)
1968 Mi lesz veled Eszterke?
1967 Jak ty stromy běží
1965 Zöldár
1963 A szélhámosnő
Kertes házak utcája
1962 Májový mrazík
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
A megfelelő ember
Buď dobrý až do smrti
1959 Pěšky do nebe
1955 Malé světlé
1949 Mágnás Miska
Žhavé lány

TV seriály

2000 Pasik! (TV seriál)
1993 Öregberény (TV seriál)
A kampány (S01E06)
A kölcsön (S01E05)
A gróf úr (S01E04)
další epizody (6)
1992 Família Kft. (TV seriál)
Sós néni nem házmester (S02E03)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Kísértetek éjfélkor (E10)
Tornacsuka a sárban (E09)
Közbeszólnak az elemek (E08)
další epizody (5)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1849 (E03)
1982 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
A veszélyes homoktölcsér (S02E13)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szülőföldemen (E01)
1978 Z.szerkesztő emlékezetes esetei (TV seriál)
Miért zokog mindenki? avagy - Tíz deka párizsi és a macska (E05)
Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1974 Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
Kell egy véreb! (E02)
1973 Tajemství staré šachty (TV seriál)
Amelyben megjelenik Tivadar és még valaki (E03)
1972 Černé město (TV seriál)
Rozáli (E04)

Divadelní záznam

1981 Régimódi történet (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky