foto

Masao Mišima

  • nar. 2.1.1906 (114 let)
    Joita, Niigata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Maboroši no sacui
1969 Onna korošija: Mesuinu
1968 Júkjó sangokuši: Tekka no hanamiči
Kitahodaka zeššó
Taijó no ódži: Horus no daibóken
Óda na unaveného člověka
1967 Zoku Óoku maruhi monogatari
1966 Hatamoto jakuza
Joru no bara o kese
Koban same: Ojakuša džingi
Otoko no kao wa rirekišo
Wataši, čigatte iru kašira
1965 Akutaróden: Warui hoši no šita demo
1964 Akubózu kjókjaku den
Cholera no širo
Kančó
Kemono no tawamure
Zoku Dódžó jaburi: Mondó mujó
Šingo bangai šóbu
1963 Kantó júkjóden
Šingo nidžúban šóbu: Kankecuhen
1962 Abarenbó ičidai
Džigoku no kagebóši
Koi to taijó to gang
Obózu tengu
Onna to sanakunin
Tenka no goiken ban
1961 Amazon mušuku: Seiki no daimaó
Andžu to Zušiómaru
Fudži ni tacu wakamuša
Himaraja mušuku: Šinzó jaburi no jaródomo
Mannen Taró to anego šain
1960 Ajauši! Kaikecu kurozukin
Akunin šigan
Hibari džúhačiban: Odžó Kičizó
Jóto monogatari: Hana no Jošiwara hjakuningiri
Kurošio hibun: Džigoku no hjakuman rjó
Mito kómon
Nihacume wa džigokuiki daze
Rokudenaši
Tekkaba no kaze
Umi wa džódži ni kakero
1959 Abare kaidó
Džóen
Edo no akutaró
Furjú šiša: Tenka musó no ken
Giwaku no joru
Hjakuman rjó godžúsan cugi
Iššin Tasuke: Otoko no naka no otoko ippiki
Juganda cuki
Kaze no učisoto
Mito kómon: Tenka no fukušógun
Muhógai no jaródomo
Ore wa čósen suru
Tange Sazen: Dotóhen
Tokudane sandžú džikan: Daisan no onna
Tókjó no kodoku
Umon torimonočó: Katame no ókami
Óoka seidan: Čidori no inró
Čúšingura: óka no maki, kikka no maki
Šingo džúban šóbu
Široi tórima
1958 Asama no abarenbó
Džigoku no gozen nidži
Kaibjó karakuri tendžó
Naohači kodomo tabi
Ren'ai džijúgata
Sandaime: Kaši no Išimacu
Senrjó šiši
Tange Sazen
Tarao Bannai: Džúsan no maó
1957 Daimjóbajaši
Gendži Kuró sassóki: Nuregami nitórjú
Hajatozoku no hanran
Júreisen: Zenpen
Kurama tengu: Gojótó ibun
Matatabi otoko hakkei: Tono-sama karasu
Seiun no oni
Ótoridžo hanajome
1956 Akó róši: Ten no maki – Či no maki
Dokurosen
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no júreisen
Kaii ucunomija curitendžó
Kengó nitórjú
Taifú sódóki
1955 Džiročó gaiden: Akiba no himacuri
Fu'un šógidani
Furisode kjóen roku
Hajabuki no maó
Issunbóši
Jatarógasa
Ju no mačicubaki
Minamoto Jošicune
Sacuma hikjaku
Sacuma hikjaku: Kankecuhen
Santó šain to onna hišo
Seirjúgai no musume
Óšó ičidai
Šundžú abaredžiši
1954 Jói čúšingura
Kakute jume ari
Koi šigure: Asama no himacuri
Wakamono jo! Koi o širo
Zangecu ikiuči
Čičibu suikoden
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
Šinsengumi oni taičó
1953 Asajake Fudži: Kóhen
Asajake Fudži: Zenpen
Edo iroha macuri
Fúun hačimanki
Haresugata: Izu no Sataró
Kurama tengu: Šippú unmo saka
Onifuse kaidó
Onna kandža hibun: Akóróši
1952 Kurama tengu: Tengu kaidžó
Mazó
1951 Ginza gešó
Kaze ni sojogu aši: Kóhen
Kaze ni sojogu aši: Zenpen
Kurama tengu: Kakubeidžiši
Mušuku neko
Sacuma hikjaku
Santa monogatari
1950 Bórjoku no mači
1949 Aoi sanmjaku
Buraikan čóbé
1948 Júkjó no mure
Óšó
1946 Džinsei gačó

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky