foto

Sadako Sawamura

  • nar. 11.11.1908 (110 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Fujugamae (TV film)
1976 Ore no eranda onna
1975 Nippon bidžo monogatari: Onna no naka no onna
1973 Hana to rjú: Seiunhen Aizóhen Dotóhen
1969 Waga koi waga uta
Činčin 55 gó buttobase!! Šuppacu šinkó
1968 Aniki no koibito
Kigeki: Ekimae kaiun
Kigeki: Ekimae kazan
Nidži no naka no lemon
Stanu se pilotem
1967 Gekirjú
Hanafuda tósei
Kawači júkjóden
Sanbiki no onna tobakuši
1966 Akogare
Akumjózakura
Joru no mesuinu
Kigeki: Ekimae benten
Kinokawa
Sajónara rešša
Sora ippai no namida
1965 Anko cubaki wa koi no hana
Jukiguni
Kawaii ano musume
Kekkon sódan
Kigeki: Ekimae iin
Kigeki: Ekimae kinjú
Namikage
Nidži o cukamu koibitotači
Ozašiki kouta
Sajonara wa dansu no ato ni
Salaryman no kunšó
1964 Amai ase
Boku wa bodyguard
Džúnanasai no kono mune ni
Hana no maiko-han
Kigeki: Ekimae kaidan
Kigeki: Ekimae okami
Kigeki: Ekimae ondo
Kigeki: Ekimae tendžin
Koibito jo
Mister Giants: Šóri no hata
Nenasytný průliv
Nihiki no mesu inu
Onna to uzu to fuči to nagare
Otokogirai
Příběh z Ečiga
Samazama no joru
Seidžuku suru kisecu
Taijó o daku onna
Uzušio
Zoku Wakai kisecu
1963 Abunai haši wa wataritai
Ano haši no tamoto de: Daisanbu
Ano haši no tamoto de: Kankecuhen
Crazy sakusen: Sentehiššó
Cumudži kaze
Dokuricu bidžintai
Kagami no naka no razó
Kahidó jori: Nandža mondža
Keišičó monogatari: Urazuke sósa
Kekkonšiki kekkonšiki
Kigeki: Ekimae čagama
Miren
Muhómacu no iššó
Rikugun zangjaku monogatari
Salaryman: Muteppó ikka
Wakai jacu
Wanpaku tenši
Zangiku monogatari
1962 Aizen kacura
Ano haši no tamoto de
Ano haši no tamoto de: Dainibu
Beranmé geiša to Ósaka musume
Buta to kingjo
Curry rice
Ganko ojadži to edokko šain
Honkon no hoši
Jama no sanka: Mojuru wakamonotači
Kawa no hotori de
Kigeki: Ekimae hanten
Kigeki: Ekimae onsen
Kigeki: Nippon no obáčan
Kjúdžin rjokó
Košú
Mabuta no haha
Minami Taiheijó nami takaši
Naite waratta hanajome
Ottamage ningjo monogatari
Sanroku
Senhime to Hidejori
Senkjaku banrai
Wakai kisecu
Watašitači no kekkon
Zoku Aizen kacura
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
1961 Ano nami no hate made
Ano nami no hate made: Kankecuhen
Ano nami no hate made: Kóhen
Bandžun, Morišige no ottamagemura monogatari
Džiročó-šačó josakoi dóčú
Hana tobira
Hikkoši jacure
Kakó
Kinrjóku
Macukawa džiken
Madara onna
Onna bakari no joru
Onna no haši
Taifú musuko: Bóken rjokó
Taifú musuko: Obake taidži
Toilet bučó
Tokkjú Nippon
Tókjó onigiri musume
Wakai jacura no kaidan
Zero no šóten
Zúzúšii jacu
Šiiku
1960 Anesan njóbó
Dadakko teišu: Zoku anesan njóbó
Dare jori mo kimi o aisu
Džijúgaoka fudžin
Ginrei no ódža
Hito mo arukeba
Jama no kanata ni: Daiičibu – Ringo no hó, Dainibu – Sakana no seppun
Jóto monogatari: Hana no Jošiwara hjakuningiri
Kawaita mizuumi
Keišičó monogatari: Kecuekigata no himicu – Kikikomi
Kjósaitó sósai ni eikó are
Koibito
Krásný podzimní den
Mahiru no wana
Nami no tó
Onna ga kaidan o agaru toki
Ponkocu
Ruten no óhi
Salaryman Medžiro Sanpei: Njóbó no kao no maki
Salaryman goikenčó: Otoko no ičidaidži
Salaryman goikenčó: Šusse mujó
Seppun dorobó
Tókjó no džosei
Wakai suhada
Zoku Džiró monogatari: Wakaki hi no ikari
Á džonan
Šin Santó džújaku: Teišu kjóiku no maki
1959 Ai no kane
Aru hi wataši wa
Asa o jobu kučibue
Daibosacu tóge: Kankecuhen
Daigaku no chorus
Dobrý den
Ganbare gokigen musume
Hanajomekumo ni noru
Hanran
Haru o macu hitobito
Itazura
Kašimanada no onna
Keišičó monogatari: Kao no nai onna
Kiken rjokó
Kodama wa jondeiru
Koko ni otoko ari
Mi wa džukušitari
Musuko
Ningen no kabe
Osoru beki hiasobi
Pineapple butai
Sannin šimai
Sora kakeru hanajome
Taifú musuko: Hanagata sandžúši
Wakai koibitotači
1958 Anzukko
Boččan
Daibosacu tóge: Dainibu
Džinsei gekidžó: Seišunhen
Edo wa aozora
Futeki naru hankó
Hadaka no taišó
Hanajome no teikó
Hibi no haišin
Hotarubi
Kaojaku
Kijacu wa dare da
Kisecufú no kanata ni
Kóun no kaidan
Modaeru seišun
Musume džúhači goiken mujó
Naohači kodomo tabi
Otona ni wa wakaranai: Seišun hakušo
Ren'ai džijúgata
Wakai hiroba
Wakai musumetači
Šinkatei mondó
Šinkon nanacu no tanošimi
„Funsui“ jori: Teikó suru nenrei
1957 Aozora musume
Arakure
Asa no kučibue
Bandžun, Morišige no funnjódan
Došaburi
Gojókiki monogatari
Haha to ko no mado
Hana wa nagekazu
Haruka naru otoko
Itošii koibitotači
Katei kjóši to džoseito
Koi šite ai šite kenka šite
Morišige no boku wa bijóši
Musume sanbagarasu
Nagasugita haru
Nigedašita endan
Zoku Gojókiki monogatari
Zoku Óban: Fú'unhen
Zokuzoku Óban: Dotóhen
Óban
Šúkin rjokó
„Jume ni tobira ari“ jori: Šodžo
1956 Bunšiči motojui jori: Nakiwarai godžúrjó
Cuma no kokoro
Gendai no jokubó
Hadaši no seišun
Hesokuri šačó
Hogaraka-san (Nibusaku)
Kakubó sanbagarasu
Kimi o aisu
Kjósai ičidai
Kon'jaku sanbagarasu
Midori naru hito (Nibusaku)
Migoto na musume
Nadare
Nihonbaši
Nindžucu kaidandži
Sanbagarasu saikai su
Taijó to bara
Taki no širaito
Tókjó čaki čaki musume
Ulice hanby
Uramači no odžósan
Wakai ki
Zoku Hesokuri šačó
Široi magjo
1955 Ai no ikka
Aidžó kaigi
Aišú nikki
Akogare
Anata to tomo ni
Boku wa jokočó no ninkimono (Nibusaku)
Džanken musume
Edžima Ikušima
Fukeizu: Jušima no širaume
Geiša Konacu: Hitori neru jo no Konacu
Godžúen jokočó
Hana no jukue
Hanajome wa doko ni iru
Irohabajaši
Jagate aozora
Juki no honó
Kaigara to hana
Keisacu nikki
Koko ni izumi ari
Mama, joko o muitete
Mojuru kagiri
Musuko no endan
Odžósan no kjúkon
Ofukuro
Ore wa Tókičiró
Robó no iši
Salaryman Medžiro Sanpei
Sannin musume: Tadaima konjakučú
Santó šain to onna hišo
Suigó aiwa: Musume sendó-san
Uruwašiki saigecu
Wakaki ušio
„Olive čitai“ jori: Daini no koibito
1954 Boččan šain: Zenpen
Dojóbi no tenši
Geiša Hidekoma
Geiša Konacu
Gohiiki Rokkasen: Suttobi otoko
Icuko to sono haha
Joi muko-dono
Kanpai! Džogakusei
Kojoi hi to joru o
Kojoi čikainu
Kuroi keši
Kuroi šio
Mama no nikki
Mama no šinkon rjokó
Ocukisama ni wa warui kedo
Seišun zenki
Sono go no ukkari fudžin to čakkari fudžin
Suché chryzantémy
Tori wa futatabi naku
Wakaki hi no júwaku
Wakaki hi wa kanaši
Wataši no subete o
Zoku Boččan šain
Šiosai
1953 Aidžin
Aoiro kakumei
Benten jokočó
Džundžó šain
Gutei kenkei
Hebi to hato
Ittó šain
Joru no owari
Jume miru hitobito
Kenka kago
Koibumi
Muhómono
Příběh jednoho života
Tokai no jokogao
Uogaši no Išimacu
Šimai
Šindžu haha
Šinkon no rokebuši
1952 Asakusa jonin šimai
Awa tanuki jašiki
Aši ni sawatta onna
Fúun senrjóbune
Kin no tamago
Lucky-san
Musume džúku wa mada džundžó jo
Oka wa hanazakari
Okásan
Santó džújaku
Tókjó no koibito
Ukigumo nikki
Wakai hito
Wakaki hi no ajamači
Zoku Santó džújaku
Šanhai no onna
Šišunki
Život milostnice Oharu
1951 Aika
Aizenbaši
Dorei no mači
Haha o šitaite
Hópu-san: Sararíman tora no maki
Izu monogatari
Kekkon kóšinkjoku
Koibumi saiban
Maihime
Mokka ren'aičú
Nessa no bjakuran
Šinsecu: Išikawa Goemon
1950 Akagi kara kita otoko
Hacukoi mondó
Jotamono to tenši
Onna no rjúkó
Otome no seiten
Umon torimonočó: Izu no tabinikki
1949 Francesca no kane
Haha jobu tori
Haha koiboši
Jaburedaiko
Jama o tobu hanagasa
Miccu no šindžu
Onna goroši abura džigoku
Plameny mé lásky
Tengú hikjaku
Wataši no na wa džóbu
1948 Dívky noci
Gonin no mokugekiša
Jakjúkjó džidai
Jóki na mači
Júrei akacuki ni šisu
Karisome no koi
Kófuku no genkai
Nerawareta onna
Nidžúiči no šimon
Sen-hime goten
1947 Soredemo wataši wa iku
1945 Hiššóka
1943 Kettó hannjazaka
1942 Haha wa šinazu
Kibó no seišun
Zoku Onna keizu
1941 Awa no odoriko
Išin zen'ja
Kekkon no seitai
Kodakara fúfu
Kůň
Otoko no hanamiči
1940 Curiganesó
Hideko no óendančó
Niizuma kagami: Kóhen
Niizuma kagami: Zenpen
Onna no mači
Tocugu hi made
Tojuki
Toki no hanagata
Šinpen Tange Sazen: Koiguruma no maki
1939 Kúsó buraku
Šinpen Tange Sazen: Sekigan no maki
Šinpen Tange Sazen: Sóšuhen
1938 Chocolate to heitai
Gunkó no otometači
Jubiwa no walz
Reidžógoroši hannin
Robó no iši
Roppa no otósan
1937 Eččan
Eččan noridasu
1936 Džónecu no šidžin takuboku: Furusatohen
Jokusó no hanajome
Matatabi sen'ičija
1935 Bókjó no uta
Gunkoku komoriuta
Uramači no kókjógaku
Šóšúrei
1934 Onna keizu

TV seriály

1978 Akudžo ni cuite (TV seriál)
1974 Aoi sanmjaku (TV seriál)
1968 Kenkataró (TV seriál)
1966 Ohanahan (TV seriál)
1965 Hikaru umi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace