foto

Akira Óizumi

  • nar. 1.1.1925 (95 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Mellow
Naniwa júkjóden: Kankecuhen
Naniwa júkjóden: Čó gokudó! Joru no bat wa manrui hen
1992 Naniwa júkjóden
1991 Asatte dance
1990 Furiten-kun
Korogaši Rjóta
1989 Bóken šite mo ii koro
1980 Hirošima no tatakai: Hadaši no Gen – Part 3
1979 Mjógamura kenbunki
1978 Ningen no hone
1977 Nikutai no mon
Nišidžin šindžú
Truck jaró: Dokjó ičiban hoši
1975 Tokyo fundoši geiša
Truck jaró: Bakusó ičiban hoši
1974 Ai konničiwa
Džúgun ianfu
Lupin sansei: Nenrikičin sakusen
1973 Furjó anegoden: Inošika Očó
Hidžó gakuen waru
Kjófu džošikókó: Furjo monzecu group
Mamuši no kjódai: Kjókacu sanokuen
1972 Porno no teió: Šiššin toruko furo
1971 Furjó bančó: Tocugeki ičiban
Jakuza deka: Kjófu no dokugasu
Kigeki: Kinó no teki wa kjó mo teki
Kigeki: Otoko no kao wa džinsei jo
1970 Kangoku ninbetsucho
Zubekó bančó: Tókjó nagaremono
1969 Anata gonomi no
Furjó bančó: Inošika Očó
Joru no kajó series: Nagasaki blues
Joru no kajó series: Onna
Joru no saizensen: Tókjó onna čizu
Mekake nidžúičinin: Dosukebe ičidai
The Tempters: Namida no ato ni hohoemi o
Tokugawa irezumiši: Seme džigoku
1968 Gokudó šain júkjóden
Kigeki: Meoto zenzai
Minagoroši no reika
Sakariba blues
1967 Kigeki: Keiba hiššóhó
Kjú-čan no dekkai jume
Sasori
1966 Kuroi tobakuši: Akuma no hidarite
1965 Ano ko to boku: Swim, swim, swim
Gulliver no učú rjokó
Ippacu kamašitare
Kendžú jaró
Kigeki: Óojabun
Otoko no monšó: Ore wa kiru
1964 Hana no Óedo no musekinin
Kočira fudžinka
Tókai júkjóden
Zoku zúzúšii jacu
1963 Cumudži kaze
Hošikuzu no mači
Nippon činšóbai
Star tandžó
Tenamonja sandogasa
Zoku Nippon činšóbai
1962 Aicu bakari ga naze moteru
Ganko ojadži to edokko šain
Kjúdžin rjokó
Parakin to Kjúčan: Móšiwake nai jarótači
Sora to umi no kekkon
Tókjó sanosa musume
1961 Džiročó-šačó josakoi dóčú
Džiročó-šačó to Išimacu-šain
Hattari seinen šinši
Hizakura kotengu
Išimacu-šain wa otoko degozaru
Šin Nitóhei monogatari: Medataku gaisen no maki
1960 Hibari džúhačiban: Odžó Kičizó
Koibito
Tabi no nagadosu: Hanagasa cubaki
Wakate sanbagarasu: Džonan rjokó
1959 Džigoku no magarikado
Kakureta ninkimono
Tókjó beranmé musume
1958 Boroja no šundžú
Hana no uzušio
Joidore júrei
Nitohei monogatari: Á, senjú no maki
Onboro džinsei
Sandaime: Kaši no Išimacu
Tókjó jaró to onnadomo
1957 Hošizora no mači
1956 Gokuraku óičiza: Ačaraka óatari
1955 Ašura šintennó
Non-čan kumo ni noru
Umon torimonočó: Kjófu no džúsanja
1954 Jaoja ošiči: Furisodezukijo
1953 Zanpamisaki no kettó
Zoku Uogaši no Išimacu
1952 Atakake no hitobito
Ačako seišun tečó
Konja takao
Musume hacukoi jattonbuši
1951 Kaizokusen

TV seriály

1972 Džigoku no tacu torimono hikae (TV seriál)
1971 Dai čúšingura (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky