foto

Joaquín Soler Serrano

  • nar. 19.8.1919
  • zem. 7.9.2010 (91 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 07 con el 2 delante (Agente: Jaime Bonet)
1956 Escuela de periodismo
1955 Camino cortado
1948 Vida en sombras
1947 Embrujo
Leyenda de Navidad

Dokumentární

2009 50 años de (TV seriál) - a.z.

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad) - a.z.
1965 Aquí el segundo programa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace