foto

Mercedes Aguirre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Smrtící informace
1966 Mayores con reparos
1955 El hombre que veía la muerte

TV seriály

2007 La que se avecina (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
2004 Manolito Gafotas (TV seriál)
Mis adorables vecinos (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky