foto

Eidžiró Janagi

  • nar. 16.9.1895 (123 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Daššucu
1969 Čókósó no akebono
1968 Júkjó sangokuši: Tekka no hanamiči
Lidská torpéda
1967 Gjangu no teió
Zoku sošiki bórjoku
1965 Honkon no široi bara
1964 Hadaka no džújaku
Rjúko ičidai
1963 Beranmé geiša to dečči šačó
Edo ninpóčó: Nanacu no kage
Hengen murasaki zukin
1962 Bitva o Okinawu
Džigoku no sabaki wa ore ga suru
Kiru
Ni ni roku džiken: Daššucu
Sanbjaku rokudžú goja
Tókjó maru no uči
Uragirimono wa džigoku da ze
Wakaki hi no Džiročó: Tókaidó no cumudži kaze
Zatóiči monogatari
Zoku Zatóiči monogatari
1961 Aoi kairjú
Džiročó-šačó to Išimacu-šain
Edokko handžóki
Ginza no tabigasa
Hakučú no buraikan
Happjakumangoku ni idomu otoko
Hibari minjó no tabi: Beranmé geiša Sado e iku
Kaze no jaró to futarizure
Kaši no onna Išimacu
Kiiroi fúdo
Kiri to kage
Onna no haši
Ore ga džigoku no tedžinaši da
1960 Ajamegasa: Kenka kaidó
Džúnanasai no gjakušú: Mukó mizu no mikkakan
Fúrjú Fukagawa uta
Gozondži irezumi hangan
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no júreidžima
Hatamoto taikucu otoko: Otoko no taikecu
Hibari džúhačiban: Benten kozó
Jamihóši
Kurobedani no daikenkaku
Nihacume wa džigokuiki daze
Saigo no kirifuda
Sunae džubaku
Uta andon
Ózora no muhómono
Šósuke bujúden: Aizu bandaisan
1959 Džigoku no soko made cukiau ze
Furjú šiša: Tenka musó no ken
Fú'undži Oda Nobunaga
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no nanbandaiko
Hjakuman rjó godžúsan cugi
Kagero ezu
Koi jamahiko
Muhógai no jaródomo
Otoko ga bakuhacu suru
Sora wa haretari
Tacumaki bugjó
Tono-sama jadžikita: Torimono dóčú
Čúšingura: óka no maki, kikka no maki
1958 Džújaku no isu
Ginza no sabaku
Hanagasa wakašú
Hatamoto taikucu otoko
Hi no tama bugjó
Jacu no hadžiki wa džigoku daze
Jagjú tabigojomi: Džonan ittórjú
Kunisada Čúdži
Zeššó
Šinsengumi
Šura hakkó
1957 Akuma no kao
Araši no naka no otoko
Bandžun, Morišige no funnjódan
Hajabusa bugjó
Hana kurenai ni
Honó no hjóga
Jatarógasa
Nindžó misui
Nukiuči rónin
Otomi to kirare Josaburó
Rindó karasu
Zokuzoku Óban: Dotóhen
Čiekošó
1956 Aru onna no baai
Hana no wataridori
Hare sugata ičiban matoi
Jonin no čikai
Kiri no oto
Koi sugata kicune goten
Nezumi kozó šinobikomi hikae
Seinen jasube: Kurenaidasuki surónin
Tarao Bannai: Senricu no nanakamen
1955 Itaró džiši
Kaigara to hana
Kógan no wakamuša: Oda Nobunaga
Tói kumo
1954 Akacuki no sandžúhačibangiri
Beranmé šiši
Kimi ni čikai ši
Nihon jaburezu
Utagojomi onacu Seidžúró
Wakaki hi no júwaku
Zenigata Heidži torimono hikae: Júrei daimjó
Šindžicu no aidžó o motomete: Izuko
1953 Džinsei gekidžó: Dainibu
Džundžó šain
Fúun hačimanki
Hana no šógai
Jume miru hitobito
Okinawa kendžitai
Saikai
Šinpen abaregasa
1952 Beni ógi
Hakamoto taikucu otoko: Edodžó makaritoru
Jume to širiseba
Mazó
Wakagimi makaritóru
1951 Araši no šimai
Ginza gešó
Hirate Miki
Kudžaku no sono
Kógen no eki jo sajónara
Ocujagoroši
Sasurai no kóro
1950 Kagebóši
Kikjó
Obraz paní Juki
Sasaki Kodžiró: Daiičibu
Ótone no jogiri
1945 Meitó Bidžómaru

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace