foto

Rafael Navarro

  • nar. 1912
    Alicante, Španělsko
  • zem. 1993
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Úl
1980 Viva la clase media
1978 Sedm lednových dnů
1977 Casa Manchada
Hasta que el matrimonio nos separe
La coquito
Me siento extraña
1976 Volvoreta
1974 Chica y un señor, Una
Noví Španělé
Televisor, El (TV film)
1973 Luisa Fernanda (TV film)
1972 Experiencia prematrimonial
1969 Morte sull'alta collina, La
1968 Chica de los anuncios, La
No le busques tres pies...
1962 Cuervos, Los
1961 Regresa un desconocido
1959 Muerte al amanecer
1955 El hombre que veía la muerte
1952 Forastera, La
1951 Duda
1950 Mi adorado Juan
Un soltero difícil
Unas páginas en negro
1949 Despertó su corazón
Pacto de silencio
1945 Se le fue el novio
1943 Alas de paz
Sucedió en Damasco
1937 Barrios bajos
1931 Don Juan diplomático

TV seriály

1983 Anillos de oro (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1975 Pili, secretaria ideal (TV seriál)
1974 La cometa naranja (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
Original (TV seriál)
1973 Si yo fuera rico (TV seriál)
1972 Historias de Juan Español (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
Visto para sentencia (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
Vivir para ver (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
Premio, El (TV seriál)
1966 Autores invitados (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky