foto

Willy Goldberger

  • nar. 25.7.1898 (122 let)
    Berlin, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1955 El hombre que veía la muerte
Good Bye, Sevilla
1954 Haus voll Liebe, Ein
1953 Esa pareja feliz
Hochzeit auf Reisen
1951 Servicio en la mar
1950 Sin uniforme
Séptima página
Tres ladrones en la casa
1948 Amanhã Como Hoje
1947 Barrio
Canción de medianoche
Serenata española
1946 Drama nuevo, Un
1945 Un hombre de negocios
1944 El 13-13
Ella, él y sus millones
Tuvo la culpa Adán
Vida empieza a medianoche, La
1943 Café de París
Cristina Guzmán
Noche fantástica
Rosas de otoño
1942 La condesa María
Malvaloca
Un marido a precio fijo
1941 Los millones de Polichinela
Torbellino
1940 Feitiço do Império
Än en gång Gösta Ekman
1938 Kamrater i vapenrocken
1937 En flicka kommer till sta'n
En sjöman går iland
Häxnatten
Lyckliga Vestköping
Maria Papoila
1936 Café Moszkva
Slečna Lilly
Taneček panny Márinky (francouzská verze)
1935 Alles für die Firma
Alles für die Frau
El malvado Carabel
Il diario di una donna amata
Poslední láska
Tagebuch der Geliebten
Taneček panny Márinky (rakouská verze)
Vidas rotas
1934 Bleeke Bet
Rozpustilá Čibi
1933 For Love of You
Going Gay
Madame ne veut pas d'enfants
Madame nechce děti
O čem ženy sní
Rakoczy-Marsch
Rebel, The
1932 Chanson d'une nuit, La
Das Testament des Cornelius Gulden
Der Rebell
Dvě šťastná srdce
Haló slečno omyl!
Ich will nicht wissen, wer du bist
Jen zpěv, rty a děvče
Mann mit Herz, Ein
Monsieur, Madame et Bibi
Tell Me Tonight
Una notte con te
1931 Das Schicksal einer schönen Frau
Der Raub der Mona Lisa
Der Weg nach Rio
Hurra - ein Junge!
Ich geh' aus und Du bleibst da
L'inconstante. Je sors et tu restes là
Liebeskommando
Lustigen Weiber von Wien, Die
Man braucht kein Geld
Můj Leopold
Panik in Chicago
Schuberts Frühlingstraum
Wochenend im Paradies
1930 Csikosbaroness, Die
Das Lied ist aus
Delikatessen
Der Erzieher meiner Tochter
Der Walzerkönig
Dvě srdce v tříčtvrtečním taktu
Ein Tango für Dich
Herr auf Bestellung, Der
Les saltimbanques
Wenn Du noch eine Heimat hast
1929 Anschluß um Mitternacht
Das grüne Monokel
Kolonne X
Meineid - Ein Paragraph, der Menschen tötet
Trust der Diebe
Vater und Sohn
Zwischen vierzehn und siebzehn - Sexualnot der Jugend
1928 Adam und Eva
Casanovas Erbe
Herkules Maier
In Werder blühen die Bäume... - Die Geschichte zweier lustiger Berliner Jungen
Moderne Piraten
Polnische Wirtschaft
Princezna Olala
Serenissimus, der Vielgeliebte, und die letzte Jungfrau
1927 Alpentragödie
Das Erwachen des Weibes
Die leichte Isabell
Ein Tag der Rosen im August...
Kinderseelen klagen euch an
Primanerliebe
U 9 Weddigen
1926 Der gute Ruf
Der krasse Fuchs
Die Kleine und ihr Kavalier
Wenn das Herz der Jugend spricht
1925 Aschermittwoch
Des Lebens Würfelspiel
Ihre letzte Dummheit
Volk in Not
Zapfenstreich
1924 Macht der Finsternis, Die
Mann um Mitternacht, Der
1923 Raskolnikow
1921 Aus den Memoiren einer Filmschauspielerin
Begrabene Ich, Das
Das Mädel von Picadilly, 1. Teil
Das Mädel von Picadilly, 2. Teil
Der Sträfling von Cayenne
Die unsichtbare Gast
Goldene Pest, Die
Haus in der Dragonerstrasse, Das
Hazard
Miss Beryll... die Laune eines Millionärs
Um den Sohn
1920 Die Erlebnisse der berühmten Tänzerin Fanny Elßler
Die sieben Todsünden
Gelbe Diplomat, Der
Johann Baptiste Lingg
1919 Die Erbin des Grafen von Monte Christo
Gesunkenen, Die
Wer unter Euch ohne Sünde ist

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky