foto

Anželika Paškova

  • nar. 12.10.1977 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kritičeskij vozrast (TV film)
2017 Sezon posadok (TV film)
2014 Sjurpriz dlja ljubimogo (TV film)

TV seriály

2016 Ključ k jego serdcu (TV seriál)
2015 Syn mojego otca (TV seriál)
2011 Prokurorskaja proverka (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Linija russkoj oborony (S03E06)
2008 Fotograf (TV seriál)
Amerikanskij drug (E11)
Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky