foto

Hans Holtegaard

  • nar. 5.8.1952 (67 let)
    Nørhalne, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Julemandens datter
2015 Léto '92
2012 Tento život
2008 Gaven
2007 Učitelka
1998 Surferne kommer
1993 Hjælp - min datter vil giftes

TV seriály

2018 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Eksamen (S01E06)
Liv og død (S01E05)
Polio (S01E03)
další epizody (4)
2015 Norskov (TV seriál)
2013 Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 1 (S01E09)
2011 Ludvík a Santa Klaus (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace