foto

Leif Axel Kjeldsen

  • nar. 12.7.1954 (65 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Karsten og Petra på skattejakt
2017 Karsten og Petra ut på tur
2016 Gråtass gir gass
Ježíškova rodina - v zemi elfů
Traktůrek Ferda
2015 Karsten a Petra na Safari
2014 Familien Jul
Karsten a Petra - zimní prázdniny
Karsten a Petra slaví Vánoce
2013 Karsten a Petra - nejlepší kamarádi
2012 Tajný spolek krásných umění
2011 Detektiv Varg Veum: V noci jsou všichni vlci šedí
2008 Love Me Forever
2007 Převrat
2006 Irská krev
2004 Strings
2002 Polle Fiction
2001 Tsatsiki - přátelé navždy
2000 Anna
1997 Et hjørne af paradis
1995 Pigen med de grønne øjne
Who's Hitler? (TV film)
1994 Pumaens datter
1993 Roser og persille
Viktor og Viktoria
1991 Chlapci od svatého Petra
1990 Kaj's fødselsdag
Springflod
1989 Tarzan Mama Mia
1988 Da Lotte blev usynlig
Eminy stíny
Guldregn
Mord i Paradis
1986 Vražda v temnotě
1985 Johannes' hemmelighed
1984 Midt om natten
1983 Cykelsymfonien
1982 Tre engle og fem løver
1981 Olsen-banden over alle bjerge
Olsen-bandens flugt - over plankeværket

TV seriály

2019 Den Som Dræber - Fanget af mørket (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2013 Dicte - kriminální reportérka (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
Karsten a Petra (TV seriál)
2011 Naprostá nejistota (TV seriál)
Ti, co vraždí (TV seriál)
Zlá krev 1/2 (E05)
Utopie 2/2 (E04)
2010 Millennium (TV seriál)
Män som hatar kvinnor, del 2 (E02)
Män som hatar kvinnor, del 1 (E01)
2008 Livvagterne (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
1995 Juletestamentet (TV seriál)
1994 Tango for tre (TV seriál)
1993 Den korsikanske biskopen (TV seriál)
1992 Blændet (TV seriál)
1988 Benjamin Blümchen (TV seriál)
1982 Een stor familie (TV seriál)

Dokumentární

2011 Velvyslanec

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky