foto

Ušio Akaši

  • nar. 11.9.1898 (120 let)
    Šikano, Tottori, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Minagoroši no reika
1966 Zeššó
1965 Kaitó X: Kubi no nai otoko
Otoko no monšó: Ruten no okite
1964 Džigoku meirei
Džinsei gekidžó: Šin hišakaku
1963 Kumo no ken kaze no ken
Kumokiri gokumon čó
Mekura ókami
Minjó no tabi: Akita obako
Óabare godžúsan cugi
1962 Joidore musóken
Joka čigozakura: Badžo no wakamuša
Kišú no abarenbó
Obózu tengu
Ohime-sama to hige daimjó
Tenka no goiken ban
1961 Andžu to Zušiómaru
Asagiri kaidó
Gonkuró tabinikki
Hajabusa daimjó
Hanagasa futari wakašú
Happjakumangoku ni idomu otoko
Hatamoto kenka taka
Iemicu to Hikoza to iššin Tasuke
Kaidan oiwa no bórei
Kiiroi fúdo
Kubinašitó no hanajome
Kučibue o fuku mušukumono
Mito kómon: Suke-san Kaku-san óabare
Naruto hičó
1960 Ajamegasa: Kenka kaidó
Edo no asakaze
Gozondži irezumi hangan
Hanšiči torimonočó: Miccu no nazo
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no ansacutai
Hibari džúhačiban: Benten kozó
Kanda macuri kenkagasa
Kurobedani no daikenkaku
Mito kómon
Ninkjó Nakasendó
Sunae džubaku
Sórecu šinsengumi: Bakumacu no dóran
Tange Sazen: Jótó nurecubame
Óinaru bakušin
Šingo džúban šóbu: Daisanbu
Šingo džúban šóbu: Kankecuhen
1959 Daibosacu tóge: Kankecuhen
Edokko hangan to furisode kozó
Furjú šiša: Tenka musó no ken
Hahakogusa
Hjakuman rjó godžúsan cugi
Iroha wakašú: Hana kago tóge
Kaikecu kurozukin: Bakuhacuhen
Kettó suikoden: Dotó no taikecu
Koi jamahiko
Kurama tengu
Meiken monogatari: Dangai no šónen
Ošidori dóčú
Tacumaki bugjó
Tenka no igakoši: Akacuki no kessen
Óoka seidan: Čidori no inró
Šingo džúban šóbu
1958 Beni komori
Boroja no šundžú
Džigoku no gozen nidži
Džosei ni cuite no hjakusandžó jori: Niizuma to onna hišo
Hana no uzušio
Hanagasa wakašú
Hi no tama bugjó
Kaibjó karakuri tendžó
Ken wa šitteita: Kógan musórjú
Kenka taiheiki
Musume no naka no musume
Okesa šimai
Tange Sazen
Tono-sama jadžikita: Kaidan dóčú
Óedo šičininšú
Šónen sangokuši: Nibusaku
1957 Akó giši
Furisode torimonočó: Čirimen kago
Gendži Kuró sassóki: Nuregami nitórjú
Hajabusa bugjó
Hanamacuri otoko dóčú
Honó no hjóga
Kaidan bančó sara jašiki
Nukiuči rónin
Otomi to kirare Josaburó
Surónin čúja
Óedo kenka matoi
Ógon no fukumaden
Ótoridžo hanajome
Šura džičó
1956 Akó róši: Ten no maki – Či no maki
Dadakko šačó
Džinanbó kokjó e iku
Džonan jašiki
Edo sangokuši: Sanbusaku
Fukušú kjóenroku
Jakuza daimjó
Jóda no maden
Kaikenši: Warai no men
Kišú no abarenbó
Kjósai ičidai
Nagadosu bugjó
Oká-san no kokuban
Tarao Bannai: Senricu no nanakamen
Umi no hjakumangoku
Čúdži macuri: Kennan kaidó
1955 Daigaku wa deta keredo
Fuefuki wakamuša
Furisode kotengu
Hirjú musó
Jújake dódži: Nibusaku
Mama, joko o muitete
Minamoto Jošicune
Odžósan no kjúkon
Onna daigaku
Rógoku no hanajome
Sacuma hikjaku: Kankecuhen
Sannin musume: Tadaima konjakučú
Seišun kóro: Umi no wakódo
Tói kumo
Zoku Šišimaru Ippei
Óoka seidan: Ógon jaša
Šišimaru Ippei
1954 Bikkuri godžúsan cugi
Izu no odoriko
Kaidžin nidžú mensó
Mito kómon manjúki
Zoku Mito kómon manjúki: Fukušúgun hacunobori
1953 Hana no šógai

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace