foto

Soo-mi Lim

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Shiksareul habsida 3: biginjeu (TV seriál)
2015 Siksyalreul habsida sijeun 2 (TV seriál)
2013 Siksyareul habsida (TV seriál)
2008 Kokkiri (TV seriál)
2007 Makdoaemeokeun Yeongaessi (TV seriál)
2004 올드미스 다이어리 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace