foto

Marina Bouras

  • nar. 21.2.1970 (49 let)
    Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ge allt
2018 En værdig mand
2017 Cavern
2016 Anti
Halvmand
Satisfakce 1720
2013 Střelec
2009 This Is Love
Træneren
2006 Grønne hjerter
2005 Springet
2004 Strings
2003 Se dagens lys (TV film)
2000 Ved verdens ende
1999 Dybt vand (TV film)
Misery Harbour
1998 I wonder who's kissing you now
Idioti
Nattens engel
1997 Chock 4 - Liftarflickan (TV film)
Jacobs liste (TV film)
1996 Café Hector
En fri mand (TV film)
1995 Lille John (TV film)
Mappen (TV film)

TV seriály

2020 Når støvet har lagt sig (TV seriál)
2019 Bedrag (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2014 Dicte (TV seriál)
Nærvær og Fravær - del 1 (S02E05)
2004 Ørnen (TV seriál)
2002 Hjerteafdelingen (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1998 Karrusel (TV seriál)
1997 Fikumdik (TV seriál)
Taxa (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky