foto

Kei Mizusawa

  • nar. 14.9.1975 (44 let)
    Nagasaki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Grisaia no meikjú: Caprice no maju 0 (TV film)
Honó no haramase motto! Hacuiku! Karada sokutei 2 – The Animation
Maid-san to boin damašii The Animation
2014 Bikjaku seido kaičó Ai
Fela Pure: Mitaraši-sanči no džidžó – The Animation
Rance 01: Hikari o motomete – The Animation
Sei Brunehilde gakuen šódžo kišidan to džunpaku no Panty – The Animation
2013 Kakušidere
Kotowari: Kimi no kokoro no koboreta kakera
2012 Ikusa otome Valkyrie G: Ikusa otometači no tasogare
Tropical Kiss
Unsweet: Netorare očita onnatači
Čikan no Licence
2011 Babuka
Oppai Heart: Kanodžo wa kedamono hacudžóki!?
Soredemo cuma o aišiteru
Šiofuki Mermaid: Poolside no hacutaiken
Šódžo senki Brain Jacker
2010 Kanodžo ga mimai ni konai wake
Kara no šódžo
2009 15 bišódžo hjórjúki
Anata no širanai kangofu: Seiteki bjótó nidžújodži
Iššo ni H šijo!
Kurutta kjótó: Danzai no gakuen
Mitama
Onmjódži ajakaši no megami: Inran džubaku
Tony's Heroine Series: Kanodžo wa hanajome kóhosei? – Cinderella Collection
Čókó sennin Haruka
2008 Honó no haramase dókjúsei
Ikusa otome Valkyrie 2
Saimindžucu: The Animation 2nd
2007 Cuma to mama to Boin
Hókago 2: Hadžirau hana wa murete amaku
Kateikjóši no oné-san: The Animation – H no hensači agečaimasu
2006 Honó no haramase tenkósei
Kurai mirai
2004 Mibódžin: Numeriau nikujoku to midara ni nureru micusubo
2003 Maids in Dream

TV seriály

2018 Dies Irae (TV seriál)
2017 Dies irae (TV seriál)
2015 Grisaia no rakuen (TV seriál)
2014 Daitošokan no hicudžikai (TV seriál)
Ushinawareta mirai wo motomete (TV seriál)
2013 IS: Infinite Stratos 2 (TV seriál)
Photokano (TV seriál)
Walkure Romanze (TV seriál)
2011 IS: Infinite Stratos (TV seriál)
Madži de wataši ni koi šinasai!! (TV seriál)
Maširoiro Symphony (TV seriál)
2010 Šin Koihime musó: Otome tairan (TV seriál)
2008 Koihime musó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky