foto

Zoltán Kalmánczhelyi

  • nar. 2.12.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2002 Legkisebb film a legnagyobb magyarról, avagy ha nincs kéz nincs csoki
2001 Tempo
2000 uristen@menny.hu

TV seriály

2014 Fapad (TV seriál)
A Mikulásjárat (E12)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Fogyivilág (S03E12)
Hacktion (TV seriál)
Vissza az iskolapadba (S05E11)
2006 Jsou hotové! Peníze! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky