foto

Seung-won Yoon

  • nar. 29.5.1958 (62 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Taeyangui doshi (TV seriál)
2014 Joseon chongjabi (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
2011 Gongjooeui namja (TV seriál)
Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
2010 Geunchogowang (TV seriál)
2009 Cheongcheun yeochan (TV seriál)
2006 Jinjja jinjja jyongahae (TV seriál)
Seoul 1945 (TV seriál)
Youngaesomun (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
Maenbaleui cheongchoon (TV seriál)
2004 Mulkkotmaeul saramdeul (TV seriál)
2003 Mooinshidae (TV seriál)
2002 Maksangmakha (TV seriál)
1987 Toji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky