foto

Vanessa Greene

  • nar. 15.9.1954 (64 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1999 Vražda na 75.ulici (TV film)
1998 Pondělí po zázraku (TV film)
1997 Rudá krev (TV film)
1994 Hledání Grace (TV film)
1993 S nepřátelským úmyslem (TV film)
1991 Autorská křeč (TV film)
Deadly Desire (TV film)
1989 Prachy, moc a vražda (TV film)
1988 Secret Witness (TV film)
1986 Under the Influence (TV film)
1983 Dcera svého otce (TV film)
1980 Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)

TV seriály

1995 Nic netrvá věčně (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Ztráta (S04E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace