foto

Isamu Yamaguči

  • nar. 4.3.1904 (115 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Džiročó-šačó to Išimacu-šain: Ifúdódó
Gang tai G-men
Výzva
1961 Beranmé Nakanori-san
Boččan jaró seizoroi
1960 Kurobedani no daikenkaku
1959 Giwaku no joru
Muhógai no jaródomo
1958 Densuke no jóki na kentó'ó
Densuke no jóki na kucumigaki
Hibari torimonočó: Džiraia koban
Hibari torimonočó: Kanzaši koban
Kibó no otome
Ošidori kago
1957 Akó giši
Aoi unabara
Furisode torimonočó: Čirimen kago
Furusato no uta: Aišú no ringoen
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no hebi-hime jašiki
Kaizoku bugjó
Ninkjó šimizu minato
Wakasama samurai torimonočó: Senkecu no haregi
Wakasama samurai torimonočó: Šinja no šibidžin
1956 Akó róši: Ten no maki – Či no maki
Gjakušú gokumon toride
Hare sugata ičiban matoi
Jakuza daimjó
Kaikenši: Warai no men
Mito kómon manjúki: Kairiki ruidžin'en
Nagadosu bugjó
Seinen jasube: Kurenaidasuki surónin
Soga kjódai: Fudži no jašú
Takaradžima ensei
Šuzaja makaritóru
1955 Ašura šintennó
Fu'un šógidani
Gozondži kaikecu kurozukin: Šinsengumi cuigeki
Koi tengu
Komusó keizu
Mito kómon manjúki: Higjúzaka no akki
Mito kómon manjúki: Júreidžó no semuši otoko
1954 Akacuki no sandžúhačibangiri
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no hjakuman rjó
Kaikecu maboroši zukin
Kjokubadan no maó
Koi šigure: Asama no himacuri
Mito kómon manjúki
Nangoku taiheiki: Zenpen
Satomi hakkenden
Čizakura hangan
Šinsengumi oni taičó
1953 Dekoboko taikóki
Džonan kaidó
Edo no hanamiči
Genkai no wani
Katame no maó
Ničirin
Zoku Uogaši no Išimacu
Čambara tečó
1952 Konja takao
Zeni naši Heita torimonočó
Šinsengumi: Kjóraku fu'un no maki
1951 Gókai sannin otoko
Hatamoto taikucu otoko: Tódžingai no oni
Joidore hačimanki
1950 Bórjoku no mači
Sengoku matoi
1949 Omokage Sanširó
Otoko ga či o mita toki
1947 Hacukoi monogatari
1946 Hjótan kara deta koma
1942 Júrei ói ni okoru
1931 Košiben ganbare
Tókjó no chorus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky