foto

Jošijuki Tomino

  • nar. 5.11.1941 (77 let)
    Odawara, Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Kidó senši Gundam: The Origin VI – Tandžó akai suisei - kniha
Kidó senši gundam: Narrative - kniha
2017 Kidou senši Gundam: Twilight Axis – Akaki zan'ei - kniha
Kidó senši Gundam: Thunderbolt – Bandit Flower - kniha
2016 Kidó senši Gundam: The Origin III – Akacuki no hóki - kniha
Kidó senši Gundam: The Origin IV – Unmei no zen'ja - kniha
Kidó senši Gundam: Thunderbolt – December Sky - kniha
2015 Kidó senši Gundam: The Origin I – Aoi hitomi no Casval - kniha
Kidó senši Gundam: The Origin II – Kanašimi no Artesia - kniha
2014 Gundam G no Reconguista: From the Past to the Future - kniha
2013 Kidó senši Gundam AGE: Memory of Eden - kniha
2010 Gekidžóban Kidó senši Gundam 00: A Wakening of the Trailblazer - kniha
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World - kniha
Čó den'eiban SD Gundam: Sangokuden Brave Battle Warriors - kniha
2009 30th Gundam Perfect Mission - kniha
Kidó senši Gundam 00 Special Edition I: Celestial Being - kniha
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World - kniha
Ring of Gundam - kniha
2008 Kidó senši Gundam MS IGLOO 2: Džúrjoku sensen - kniha
2006 Kidó senši Gundam MS IGLOO: Mokuširoku 0079 - kniha
Kidó senši Gundam SEED C.E. 73 Stargazer - kniha
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši no kodó wa ai - kniha
2005 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši o cugu mono - kniha
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači - kniha
2004 Kidó senši Gundam MS IGLOO: Ičinen sensó hiroku - kniha
Kidó senši Gundam SEED: Haruka naru akacuki (TV film) - kniha
Kidó senši Gundam SEED: Kokú no sendžó (TV film) - kniha
Kidó senši Gundam SEED: Meidó no Sora - kniha
2002 Turn A Gundam I: Čikjúkó - kniha
Turn A Gundam II: Gekkóčó - kniha
2001 Gundam Evolve - kniha
Gundam Neo Experience: 0087 – Green Divers - kniha
1998 Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai – Miller`s Report - kniha
The Impression of First Gundam - kniha
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz tokubecu hen - kniha
1997 Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz (TV film) - kniha
1996 Garzey no tsubasa - kniha
Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai - kniha
Šin Kidó senki Gundam Wing: Operation Meteor - kniha
1993 Kidó senši SD Gundam macuri - kniha
1992 Kidó senši Gundam 0083: Zeon no zankó - kniha
1991 Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory - kniha
Kidó senši Gundam F91 - kniha
Muša Knight Commando: SD Gundam Scramble - kniha
1990 Kidó senši SD Gundam Mk-III - kniha
Kidó senši SD Gundam gaiden - kniha
1989 Kidó senši Gundam 0080: Pocket no naka no sensó - kniha
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: Araši o jobu gakuensai - kniha
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: SD Sengokuden – Abaowakúdžó no šó - kniha
1988 Kidó senši Gundam: Gjakušú no Char - kniha
New Story of Aura Battler Dunbine - kniha
1987 Heavy Metal L-Gaim II: Farewell My Lovely + Pentagona Dolls - kniha
Heavy Metal L-Gaim III: Fullmetal Soldier - kniha
1986 Heavy Metal L-Gaim I: Pentagona Window + Lady Gavlet - kniha
1983 Xabungle Graffiti - kniha
1982 Densecu kjodžin Ideon: Hacudó hen - kniha
Densecu kjodžin Ideon: Seššoku hen - kniha
Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen - kniha
1981 Kidó senši Gundam I gekidžóban - kniha
Kidó senši Gundam II: Ai senši hen - kniha

TV seriály

2018 Gundam Build Divers (TV seriál) - kniha
2017 Gundam Build Fighters: Battlogue (TV seriál) - kniha
Gundam Build Fighters: GM no gjakušú (TV seriál) - kniha
Kidó senši Gundam: Twilight Axis (TV seriál) - kniha
2016 Kidó Senši Gundam UC RE:0096 (TV seriál) - kniha
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans 2 (TV seriál) - kniha
2015 Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál) - kniha
Kidó senši Gundam: Thunderbolt (TV seriál) - kniha
2014 Gundam Build Fighters Try (TV seriál) - kniha
Gundam G no Reconguista (TV seriál) - kniha
Gundam-san (TV seriál) - kniha
2013 Gundam Build Fighters (TV seriál) - kniha
2011 Kidó senši Gundam AGE (TV seriál) - kniha
2010 Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál) - kniha
Mokei senši Gunpla Builders Beginning G (TV seriál) - kniha
SD Gundam sangokuden: Brave Battle Warriors (TV seriál) - kniha
2008 Kidó senši Gundam 00: 2nd Season (TV seriál) - kniha
2007 Kidó senši Gundam 00 (TV seriál) - kniha
2005 Rean no cubasa (TV seriál) - kniha
2004 Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál) - kniha
SD Gundam Force (TV seriál) - kniha
2002 Kidó senši gundam SEED (TV seriál) - kniha
Overman king Gainer (TV seriál) - kniha
1999 Turn A Gundam (TV seriál) - kniha
1998 Brain Powerd (TV seriál) - kniha
1996 Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál) - kniha
1995 Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál) - kniha
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál) - kniha
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál) - kniha
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál) - kniha
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál) - kniha
1984 Džúsenki L-Gaim (TV seriál) - kniha
1983 Seisenši Dunbine (TV seriál) - kniha
1982 Sentó mecha Xabungle (TV seriál) - kniha
1980 Densecu kjodžin Ideon (TV seriál) - kniha
1979 Kidó senši Gundam (TV seriál) - kniha
1978 Muteki kódžin Daitarn 3 (TV seriál) - kniha
1977 Muteki čódžin Zanbot 3 (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Ring of Gundam

TV seriály

2005 Rean no cubasa (TV seriál)
1999 Turn A Gundam (TV seriál)
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
1983 Seisenši Dunbine (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace