foto

Mette Frank

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Magi i luften

TV seriály

2016 Dicte (TV seriál)
Når sindet bliver sygt - del 2 (S03E06)
Når sindet bliver sygt - del 1 (S03E05)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Salgsaftalen (S02E05)
2011 Lykke (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)

Dokumentární

2012 Tycho Brahe (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace