foto

Howard Flaer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Dvojčata
Stevie (TV film)
2003 Power Play
2001 Elita
Noc diamantů
Route 666
2000 Epicentrum
1999 Bez šance
Jimmy Zip
1997 Little Bigfoot 2: The Journey Home
1995 Čtvrťák a Pepř
1994 Velká stopa - neuvěřitelné střetnutí

TV seriály

1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
Hollywood Safari (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace