foto

Neil Kirk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2005 No Rules
2004 Larceny
2002 Andělé pomsty
Nebezpečná země (TV film)
1999 Facade
1998 Dolar za mrtvého (TV film)
Ragtimeova dobrodružství
1997 Plump Fiction
1995 Zlatovláska a tři medvědi
1994 Podivná spravedlnost
1992 Svědkyně

TV seriály

1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)

Dokumentární

1999 Original Diner Guys

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Avalon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky