foto

Sergej Plotov

  • nar. 25.5.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Grafomanija
2010 Zajcev, žgi! Istorija šoumena
2007 Karnavalnaja noč 2, ili 50 let spusťa

TV seriály

2015 Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
2012 Berega (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
2011 Mamočki (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Něsostoyavšajasja rybalka (S01E37)
2010 Nanoljubov (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace