foto

Roberto Cruz

  • zem. 1990
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Cerca de la frontera
1988 Brumal
Nejzábavnější hra
1983 Coto de caza
1982 Juanita la Larga (TV film)
1981 Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
1980 Detrás de cada día
El crimen de Cuenca
1977 Casa de citas
El monosabio
Rediezcubrimiento de México, El
1976 Señoritas de uniforme
1974 La mortaja
Televisor, El (TV film)
1973 Estrellas están verdes, Las
1972 Vikingo, El
1971 Adiós, cigüeña, adiós
Apartamento de la tentación, El
Conquista de Chile, La
Decente, La
1970 Alma se serena, El
De profesión, sus labores
Don Erre que erre
El astronauta
Socrate (TV film)
Zahrada rozkoší
1969 Amigas, Las
Lola la piconera (TV film)
1968 Flamencos, Los
Las malas lenguas
Los que tocan el piano
1967 Sor Citroen
1966 Pablo vyhrál
1965 La primera aventura
1964 Los elegidos
Tres gorriones y pico
1963 La verbena de la Paloma
1961 Despedida de soltero
1959 Venta de Vargas

TV seriály

1997 Cartas de amor (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
Cómicos (TV seriál)
Gatos en el tejado (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)
1985 Platos rotos (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)
1981 Modré léto (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
Fortunata a Jacinta (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Juan y Manuela (TV seriál)
Libros, Los (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
Original (TV seriál)
1973 Si yo fuera rico (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
Personajes a trasluz (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1967 Las doce caras de Juan (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
Teatro de humor (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky