foto

Elisenda Ribas

  • nar. 31.7.1936 (83 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Lisístrata
1996 Porretas, Los
1994 Souvenir
1991 El robobo de la jojoya
Mimo hru
1985 Cuatro mujeres y un lío
Elegido, El
Réquiem por un campesino español
1983 El Arreglo
Fascista, doña Pura y el follón de la escultura, El
1982 Diamantové náměstí
Embarazados, Los
Gran mogollón, El
1981 Krypta
1980 Chocolate
Un permiso para ligar
¡En qué lío me han metido!
1977 Locuras de Jane, Las
1975 El colegio de la muerte
Los casados y la menor
Vrah panenek
1972 Liga no es cosa de hombres, La
1970 Laia
Topical Spanish
1969 Amor y medias
1964 Isidro el labrador
1963 El mujeriego
1962 La bella Lola

TV seriály

2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2010 Sagrada família, La (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
¡Ala... Dina! (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Fernández y familia (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
Negocios de mamá, Los (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
Makinavaja (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1986 Media naranja (TV seriál)
1985 Galeria oberta (TV seriál)
Página de sucesos (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
La comedia (TV seriál)
1982 Teatre (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
1976 Teatro Club (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
Taller de comèdies (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)
1963 Sospecha (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky