foto

András Fésős

  • nar. 1963
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2000 Balra a nap nyugszik
1995 Kalaf
1992 Az eltünt mozi

TV seriály

2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Új diagnózis (S03E16)
Idegenek az éjszakában (S03E15)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Kishalak és nagyhalak (S02E06)
Női könnyek (S02E05)
Álmok és rémálmok (S02E04)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Balra a nap nyugszik
1995 Kalaf

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky