foto

José Segura

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Psí hlava
1997 Resultado final
1996 Pesadilla para un rico
1993 El joven Picasso (TV film)
1992 Noche del ejecutor, La
1989 Bláznivý jed
1988 Diario de invierno
1987 Cara de acelga
Lorca, smrt básníka (TV film)
Lute: camina o revienta, El
1986 Mitad del cielo, La
Viaje a ninguna parte, El
1985 El donante
El recomendado
Mambrú se fue a la guerra
Réquiem por un campesino español
1984 Cura ya tiene hijo, El
Dos mejor que uno
Mi amigo el vagabundo
Sal gorda
1983 Juana la loca... de vez en cuando
Loca historia de los tres mosqueteros, La
Od pojištění osvoboď nás, pane
Soldados de plomo
1978 Al servicio de la mujer española
1977 Casa de citas
Más fina que las gallinas
Parranda
1976 Siesta, La
1969 Esa mujer
1966 Con el viento solano
Últimas horas, Las
1964 Horká hlava

TV seriály

2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1991 Crónicas urbanas (TV seriál)
Farmacia de guardia (TV seriál)
Narradores (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
1986 Media naranja (TV seriál)
Turno de oficio (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1983 La Celestina (TV seriál)
Lecciones de tocador (TV seriál)
Pícaras, Las (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Noche de teatro (TV seriál)
Suspiros de España (TV seriál)
Telecomedia (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
Del dicho al hecho (TV seriál)
La tía de Ambrosio (TV seriál)
Las doce caras de Eva (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
Platea (TV seriál)
Sábado 64 (TV seriál)
Teatro de humor (TV seriál)
1963 Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace