foto

Carlee Avers

  • nar. 13.1.1985 (35 let)
    Arlington, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Diane
2012 Hear Me Whisper
2010 Naše rodinná svatba
2009 Off the Ledge
2008 Danny Fricke (TV film)
2007 Jekyll
2006 Are You Scared

TV seriály

2012 Up All Night (TV seriál)
Couple Friends (S01E19)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Vrátit čas (S03E12)
2006 První prezidentka (TV seriál)
Unfinished Business (E18)
Veronica Mars (TV seriál)
Vejce do skla (S03E09)
Zrcadlo, kdo je nejtlustší? (S03E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky