foto

Nihan Aslı Elmas

  • nar. 6.5.1976 (43 let)
    Ankara, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Öldür Beni
2007 Amerikalılar Karadeniz'de 2
2006 Pětkrát
2004 Beni Bekledinse (TV film)

TV seriály

2013 Medcezir (TV seriál)
2010 Halil İbrahim Sofrası (TV seriál)
2009 Hicran Yarası (TV seriál)
2008 Bizim Evin Halleri (TV seriál)
2007 Ayrılık (TV seriál)
Kod Adı: Kaos (TV seriál)
2006 Kod Adı (TV seriál)
İşte Benim (TV seriál)
2002 Kınalı Kar (TV seriál)
2000 Bizim Evin Halleri (TV seriál)
1999 Kurt Kapanı (TV seriál)
Su Sinekleri (TV seriál)
1998 Çiçeği Büyütmek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky