foto

Can Barslan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Manda Yuvası

TV seriály

2013 Bebek İşi (TV seriál)
2010 Yasemince (TV seriál)
1998 Yerim Seni (TV seriál)
1997 Yasemince (TV seriál)
1995 Medeni Haller (TV seriál)
1994 Gülşen Abi (TV seriál)
1992 Biz Bize Benzeriz (TV seriál)
1988 Güler Misin Ağlar Mısın (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Manda Yuvası

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace