foto

Tomás Sáez

  • nar. 6.5.1956 (63 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Armando (o la buena vecindad)
2008 Konspirace v El Escorialu
2005 Crímenes ejemplares de Max Aub
Elsa a Fred
Od svítání mívám stání
2003 El oro de Moscú
1998 El milagro de P. Tinto
Una pareja perfecta
1995 Suspiros de España
1992 Sevilla Connection
1991 Catorce estaciones
1989 Palomin útěk
1988 Túnel, El
1985 Faraónův dvůr
1984 Un été d'enfer

TV seriály

2009 Águila roja (TV seriál)
2007 Como el perro y el gato (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2004 Diez en Ibiza (TV seriál)
Manolito Gafotas (TV seriál)
2002 Géminis, venganza de amor (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Abierto 24 horas (TV seriál)
¡Ala... Dina! (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Nada es para siempre (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Hermanos de leche (TV seriál)
1993 Lleno, por favor (TV seriál)
Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
1980 Tarde de teatro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace